Emmegmio...

Hello! Az oldal, voltaképpen unalomból jött létre. A blog célja PS2 játékok furcsa módszerekkel való bemutatása volt, de mostantól emelett új bejegyzések is szerepet kapnak. Ugyanolyan borzalmas lesz mint azelőtt, sőt! Túlszárnyalja azt. A hatalmas nézettség miatt csinálom, tegnap legalább 1 látogató fennt volt. Rekordot döntött a honlap! Ha bárkinek bármilyen kérdése van " Pl hogy Minek??" , nyugodtan tegye fel. Vagy le.

Szombat délelőtt: Vers

2011.05.07. 10:12 | LifeisKillingme | 2 komment

A liszt effektus. Írta én.

Tesztből sosem elég, megforrva áthaladva teszi belé. Megtorpanva, kihűlve sem látok hangyákat s nem rakok szegfűszeget elé.

Koppan az ajtó, dobban a padló, elhaladva gyorsan vágtag a moly ló. Mi mit sem veszünk észre ebből pecsenye perselye három kettő sztornó.

Orrcsep nászéj gyönyörű látkép áthaladva eme véres mezőn. Lázmérőben átitatott csibecombok taraja elveszi tőlem az isteni erőt.

De vajon hova tettem én aki azt ahova és miért? Nem tudom.. szomorúan lobogva tártva várva teszem zseniális zsebkendőm a szádba.

S haj, mond meg istenem a kaktuszfűzérek lelki szemeinek áldásával, halpikkely fonódott.. kalács gyanánt párossával.

Dobban a lét és zúgnak a fák, a szél mindent elüt, elhal a szál, mely virág testként szolgál mint földből kinövő, ősi zár.

Az előző sor normális volt. Lehet ki kellene mennem az utcára. 

 

 

Címkék: vers abszurd fantasztikus poéta gyönyörű értelmetlen mélyfilozófia miez???

A bejegyzés trackback címe:

https://damnps2.blog.hu/api/trackback/id/tr572884441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mardelszky 2011.05.07. 11:00:10

: ' )
én értettem minden sorát. köszönöm.
végre tudom mi számít az életben: az oxigén a csipszes zacskókban a csipsz fölött. végig sejtettem de ez a költemény segített bevallani magamnak ezt a világigazságot.

LifeisKillingme 2011.05.07. 14:50:52

@mardelszky: Meglátásod tökéletes. Írnod kellene egy könyvet erről a nagyszerű felfedezésről!
süti beállítások módosítása