Emmegmio...

Hello! Az oldal, voltaképpen unalomból jött létre. A blog célja PS2 játékok furcsa módszerekkel való bemutatása volt, de mostantól emelett új bejegyzések is szerepet kapnak. Ugyanolyan borzalmas lesz mint azelőtt, sőt! Túlszárnyalja azt. A hatalmas nézettség miatt csinálom, tegnap legalább 1 látogató fennt volt. Rekordot döntött a honlap! Ha bárkinek bármilyen kérdése van " Pl hogy Minek??" , nyugodtan tegye fel. Vagy le.

Cím

2011.06.24. 19:53 | LifeisKillingme | Szólj hozzá!

Azért remélem mindenki büszke az elmúlt napokban látott láthatatlan bejegyzéseimtől, szerintem igazán tanulságosak voltak, még akkor is, ha mind láthatatlan volt.  Nembaj, aki lemaradt róla, kap még bőven láthatatlan bejegyzést. Láthatatlan. Bejegyzés. Szóismétlés. Tejföl. 

Címkék: mitttttttttttudomén

A bejegyzés trackback címe:

https://damnps2.blog.hu/api/trackback/id/tr123012201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása