Emmegmio...

Hello! Az oldal, voltaképpen unalomból jött létre. A blog célja PS2 játékok furcsa módszerekkel való bemutatása volt, de mostantól emelett új bejegyzések is szerepet kapnak. Ugyanolyan borzalmas lesz mint azelőtt, sőt! Túlszárnyalja azt. A hatalmas nézettség miatt csinálom, tegnap legalább 1 látogató fennt volt. Rekordot döntött a honlap! Ha bárkinek bármilyen kérdése van " Pl hogy Minek??" , nyugodtan tegye fel. Vagy le.

MIEMMÁMEGEN

2011.06.02. 02:38 | LifeisKillingme | Szólj hozzá!

Eljött az idő hogy belerondítsak a blog "színvonalának" nevezett borzadályába... Fél 3.  

 

Tudjátok mennyi csikóó kell egy palást bevégzésének keresztüzééhez? Csak egy nagyon kicsi bor csak egy nagyon kicsi boor... Fehér vagy vörös talán teljesen mind1. Háromszor publikál a kapzsi citera mire háromszor mondja ki a szót : PAPUCS.

A bejegyzés lényegére térve azonban elmondom hogy... Poháralátét. Mertmármiértne?

Ketten is elmondhatnánk.. de én csak egyedül teszem. Színvonalrombolás: I'm Drunk. De csak egy kicsit. Hogy miért írok értelmes dolgokat ide? Csak azért mert itt ülök, és van rá lehetőségem. WÖ

Na nem kell engem nagy alkoholistának képzelni, szó nincs semmi ilyesmi szennyről, egyszerűen megadatott a lehetőség - s éltem vele. Kb 3 óráig éltem vele, de már kezd elhagyni - ha ha ha. humm.

Salétrom

Tudjátok mi a legfurcsább? Az amikor Kemotoxal próbáltok ledarálni valami olyan érzést, ami nem is létezik. De mit is mondhatnék a pojácáról?

Térden állva. Csak térden állva..Csak térden állva! állva! állva!... Csak térden állva... 

ÉS a végére egy kép mert mindenki megérdemli!! Kép. vrrrrrrfrcs

Na még nincs kedvem lezárni ezt a borzalmat, úgy hogy ... még írok valamit. Mik azok a permalinkek? Meg miezzz??

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
 

Úgyérzem le kell mennem az utcára és futnom egy kört... 
 

Váége van a mókának. Ezt a postot egész biztosan megbánom később. De kit érdekel?

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://damnps2.blog.hu/api/trackback/id/tr912950501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása