Emmegmio...

Hello! Az oldal, voltaképpen unalomból jött létre. A blog célja PS2 játékok furcsa módszerekkel való bemutatása volt, de mostantól emelett új bejegyzések is szerepet kapnak. Ugyanolyan borzalmas lesz mint azelőtt, sőt! Túlszárnyalja azt. A hatalmas nézettség miatt csinálom, tegnap legalább 1 látogató fennt volt. Rekordot döntött a honlap! Ha bárkinek bármilyen kérdése van " Pl hogy Minek??" , nyugodtan tegye fel. Vagy le.

Vasárnap Délután : Vers

2011.05.15. 17:48 | LifeisKillingme | Szólj hozzá!

Baljós Költemény. Írta én.

Baljós eme költemény.. Elfogyott a sütemény. Kezeit kitárva homlokába zárva veri szájba megpihent köldökét.

Nincs rá szükség ne mond tovább, hogyan végződött volna megtört kloákád. Túlságosan baljós, azzal a szóval párhuzamban fgrodálá.

Terjeszked a nép, rügyeznek a fák, de most épp baljós a költemény ezért nem jut sehova , a végtelen úton soha nem jut át. 

Mikor a nap fénye megvilágítja földünk természetét, de most épp nem, mert baljós e költemény.

Virágzó cserje csapkodja csatározó csaló csodákat, nem tudom, vajon milyen lenne szalonnás vízfestékkel bekenni a pofámat?

S ohh.. Azoka gyönyörű sárdarabkák szemed alján, mily kápráztattal veszik el utolsó lélegzetem kardoz a turbán. 

Nem kell a szépet elfeledni még akkor sem ha villog a tető, hisz gyönyörűen mosolyog ránk az antennával teli nembaljós mező. 

És mikor elérjük célunk feleszmélünk, tekerünk egyet a sztratoszférában, de elszakad a lánc ezért  nem. De attól még baljós a költemény. 

 
 

Kritikák: "Irodalom Xtreme" - "A modern kor költője.." 

            "Sátán a könyvtárban"   - "Egész egyszerűen egyedülálló!"

           "Zoanthropic Bio Költemények"  - "Soha nem olvastam ennyire tökéletesen megalkotott verset!"

         

          

 

A bejegyzés trackback címe:

https://damnps2.blog.hu/api/trackback/id/tr432905857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása